Samsun'da aşkını böyle ilan etti...

Samsun'da özel bir şirkette çalışan Hasan Yavuzyılmaz, sınıf öğretmeni 8 yıllık eşi Gülay Yavuzyılmaz'a sürpriz yaparak, okul yolu üzerinde bulunan ışıklı reklam panosuna verdiği ilanla Sevgililer Günü'nü kutladı.Eşine sevgisini gösterebilmek için ilginç

Samsun'da aşkını böyle ilan etti...

Samsun'da özel bir şirkette çalışan Hasan Yavuzyılmaz, sınıf öğretmeni 8 yıllık eşi Gülay Yavuzyılmaz'a sürpriz yaparak, okul yolu üzerinde bulunan ışıklı reklam panosuna verdiği ilanla Sevgililer Günü'nü kutladı.

Eşine sevgisini gösterebilmek için ilginç bir yol seçen Yavuzyılmaz, sınıf öğretmeni eşinin okuluna ulaşmak için geçtiği, şehrin işlek caddelerinden İstasyon Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki ışıklı reklam panosuna,  "Seni çok seviyorum Gülaycığım" ifadelerini yazdırdı. Okul yolunda eşiyle yürüyen Gülay Yavuzyılmaz da bu sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Hasan Yavuzyılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşine sürpriz yapmayı çok sevdiğini, farklı bir Sevgililer Günü yaşatmak için böyle bir yol seçtiğini söyledi.

Yaklaşık 2,5 metre boyunda, 1,5 metre eninde ilanı, eşinin işe gitmek için servis aracı beklediği güzergah üzerine koydurduğunu belirten Yavuzyılmaz, "Sekiz yıldır evliyiz. Birbirimizi çok seviyoruz. Bu yıl Sevgililer Günü'nde böyle bir farklılık oluşturmak istedim. Eşimin işe gitmek için araç beklediği yol üzerindeki reklam panosuna ilan verdim. Eşim görünce önce başka bir kişi yaptırmış sandı. Sonra yazının tamamını okuyunca çok şaşırdı. Hem sevindi hem duygulandı" dedi.

Gülay Yavuzyılmaz ise eşinin sürprizi karşısında şok olduğunu vurgulayarak, "Sabah okula giderken Hasan da benimle yola kadar geldi. Araç beklerken reklam panosunu gördüm. Çok şaşırdım. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Her yıl farklı şekilde kutlama yapardı ama bu hiç aklıma gelmemişti" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel