Samsun'da arıtma havuzunda boğuldu!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde çalıştığı hazır beton santralinde bulunan 4 m. derinliğindeki arıtma havuzuna serinlemek için giren Zafer Yüksel, bir anda suda kayboldu.Uzun zaman havuzdan çıkmadığını gören mesai arkadaşları suya girerek genci aramaya başl

Samsun'da arıtma havuzunda boğuldu!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde çalıştığı hazır beton santralinde bulunan 4 m. derinliğindeki arıtma havuzuna serinlemek için giren Zafer Yüksel, bir anda suda kayboldu.

Uzun zaman havuzdan çıkmadığını gören mesai arkadaşları suya girerek genci aramaya başladı. Ancak bir netice alınamadı. Daha sonra sıhhat ekipleri ve jandarmaya haber verildi. Ekipler sebebi ile havuzdan çıkarılan Zafer Yüksel'in cesedi, savcılık incelemesinin ardından Vezirköprü Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel