Samsun'da ambulans kazası

 Samsun'un Çarşamba ilçesinden Terme'den Samsun'a hasta taşıyan ambulansın yaptığı  kazada ambulanstaki refakatçi yaralanırken, hasta ise başka bir ambulansla hastaneye nakledildi. Edinilen bilgilere göre, gece 22.20 sıralarında Terme'den Samsun'a hasta g

Samsun'da ambulans kazası

 

Samsun'un Çarşamba ilçesinden Terme'den Samsun'a hasta taşıyan ambulansın yaptığı  kazada ambulanstaki refakatçi yaralanırken, hasta ise başka bir ambulansla hastaneye nakledildi. 

Edinilen bilgilere göre, gece 22.20 sıralarında Terme'den Samsun'a hasta götüren Hasan S.'nin kullandığı 55 LT 463 plakalı Terme 112 Acil ambulansı Çarşamba ilçe girişinde Ramazan Düzova idaresindeki 55 RM 844 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddeti ile otomobil yan devrilirken, ambulansta refakatçi olarak bulunan Veysel Biryan (73), yaralandı. Yaralı, Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza yapan ambulansta bulunan hasta ise olay yerine gelen başka bir ambulansla Samsun'a götürüldü. Kaza nedeniyle Samsun-Ordu karayolu bir süre trafiğe kapalı kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel