Samsun'da ağır yaralı genç öldü

Samsun'da sokak ortasında kanlar içinde yaralı olarak bulunan ve yüksekten düştüğü tahmin edilen bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay, İlkadım ilçesinin Ulugazi Mahallesi Hakkıbey Sokak'ta gece saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Bir

Samsun'da ağır yaralı genç öldü

Samsun'da sokak ortasında kanlar içinde yaralı olarak bulunan ve yüksekten düştüğü tahmin edilen bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Olay, İlkadım ilçesinin Ulugazi Mahallesi Hakkıbey Sokak'ta gece saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Bir kişinin kanlar içinde sokak ortasında yattığı ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Yerde yatar halde bulunan Uğur Erkul (31), ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Uğur Erkul, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sol dizi parçalanarak kırılmış olan ve kafasının sol kısmında ağır darbe bulunan Uğur Erkul'un binadan düştüğü veya atıldığı tahmin ediliyor. 

Uğur Erkul'un Kadifekale Mahallesi'nde ikamet ettiği, evli olduğu ve yaralı olarak bulunduğu mahalledeki arkadaşlarına misafirliğe gittiği öğrenildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler