Samsun'da ağaç tepesinde intihar girişimi

Samsun’da kar yağışı altında çıktığı 10 metrelik ağacın tepesinde işsiz olduğu gerekçesiyle intihara kalkışan şahıs, 2.5 saat süren çabalar sonucu ikna edilerek aşağı indirildi. Olay, İlkadım ilçesi Yaşadoğu Mahallesi’nde akşam saat 23.00 sıralarında meyd

Samsun'da ağaç tepesinde intihar girişimi
Samsun’da kar yağışı altında çıktığı 10 metrelik ağacın tepesinde işsiz olduğu gerekçesiyle intihara kalkışan şahıs, 2.5 saat süren çabalar sonucu ikna edilerek aşağı indirildi.
 
Olay, İlkadım ilçesi Yaşadoğu Mahallesi’nde akşam saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işsiz olduğu için bunalıma girdiği ileri sürülen 4 çocuk babası Ayhan Hamurcu (35), evinin yakınında bulunan bir ağaca çıkıp intihara kalkıştı. Kar yağışı altında 10 metre yüksekliğindeki ağacın tepesine çıkan Hamurcu’yu gören vatandaşlar durumu polise haber verdi. Olay yerine polis, itfaiye ve ambulans sevk edildi. Ağacın tepesinde bekleyen şahsı indirmek için polis ve vatandaşlar ile yakınları uzun süre uğraştı. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri de Ayhan Hamurcu’nun ağaçtan atlama veya düşme ihtimaline karşı ağacın altında gerekli tedbiri aldı. Bir polis, itfaiye aracının kobra diye tabir edilen merdiveniyle ağacın tepesindeki Ayhan Hamurcu’nun yanına yaklaşarak aşağı indirmek için uzun süre uğraştı. Bir ara üzerindeki giysileri çıkartan ve belinden yukarısı çıplak kalan ve soğuktan titreyen Hamurcu’ya bir itfaiye eri kendi montunu giydirdi. Ayhan Hamurcu, 2.5 saat beklediği ağacın tepesinden gece saat 01.30 sıralarında ikna edilerek itfaiye merdiveni yardımıyla aşağı indirildi. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ayhan Hamurcu tedavi altına alındı.
 
Ayhan Hamurcu’nun babası Mustafa Hamurcu, oğlunun işsiz olduğu için bunalıma girdiğini ve bu yüzden intihara kalkıştığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel