Samsun’da acı kayıp! 13 yaşındaki çocuk yaşam savaşını kaybetti

Samsun’da meydana gelen trafik kazasında yaralanan 13 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti.
Samsun’da acı kayıp! 13 yaşındaki çocuk yaşam savaşını kaybetti

Samsun'da 1 kişinin hayatını kaybettiği, 11 kişinin de yaralandığı kazada ağır yaralanan 13 yaşındaki çocuk, tedavi altına alındığı hastanede kurtarılamadı.

Kaza, Samsun’un Vezirköprü ilçesinde 3 gün önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, K.U. idaresindeki 06 ABE * plakalı otomobil ile R.D. yönetimindeki 54 KF * plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada, araç sürücüsü Recep Dağ olay yerinde hayatını kaybederken, 6’sı çocuk 11 kişi de yaralandı. Ağır yaralanarak Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan 13 yaşındaki M.A.D. yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir