Samsun'da 8 kişi tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, İlkadım, Canik ve Çarşamba ilçelerinde bazı kişilerin uyuşturucu ticareti yaptığı ihbarını değerlendiren Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, söz konusu ilçelerde yapılan operasyonda gözaltı

Samsun'da 8 kişi tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, İlkadım, Canik ve Çarşamba ilçelerinde bazı kişilerin uyuşturucu ticareti yaptığı ihbarını değerlendiren Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, söz konusu ilçelerde yapılan operasyonda gözaltına alınan Adem Ö. (45),İdris Özkurt (39), Hamdi Karyağış (45), Erol Yılmaz (36), Adem Edis (25), Murat Keskinsoy (26), Azmi Bayyurt (31), Yaşar Demiral (32) ve Rüstem Arslan'ın (31) emniyetteki sorguları tamamlandı.

''Örgütlü şekilde uyuşturucu ticareti yapmak, imal etmek, aracılık yapmak, bulundurmak ve kullanmak suçlarından'' adliyeye sevk edilen şüphelilerden Adem Ö, Cumhuriyet Savcılığınca serbest bırakıldı

Diğer şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, 3 gün önce ihbar üzerine İlkadım, Canik ve Çarşamba ilçelerine operasyon düzenlemiş, operasyonda 34 kilosu toprağa gömülü toplam 35 kilo esrar ele geçirmişti. Gözaltına alınan şüphelilerin üzerinde yapılan aramasında ise uyuşturucu ticaretinden elde edildiği öne sürülen 8 bin 390 TL'ye de el konulmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel