Samsun'da 20 kilo eroin bulundu!

Samsun'da şüpheli bir otomobilde narkotik dedektör köpeği tarafından yapılan aramada zula içinde 25 paket halinde 20 kilo 606 gram eroin ele geçti.Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Nark

Samsun'da 20 kilo eroin bulundu!

Samsun'da şüpheli bir otomobilde narkotik dedektör köpeği tarafından yapılan aramada zula içinde 25 paket halinde 20 kilo 606 gram eroin ele geçti.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, şüphe üzerine Van'dan İstanbul'a gittiği öğrenilen Teyfik A.(45) idaresindeki 34 AB 7383 plakalı otomobili, Samsun'un Tekkeköy ilçesinde durdurdu. Otomobilde bulunan Teyfik A. ile arkadaşı Gülhan A.(31) adlı bayanın şüpheli hareket sergilemeleri üzerine "Ece" adlı narkotik dedektör köpeği ile otomobilde arama yapıldı. Köpeğin tepki verdiği yerlerde yapılan aramada otomobilin arka kapılarının içine ve bagaj kısmına zulalanmış 25 paket halinde 20 kilo 606 gram eroin ele geçti.

Olayla ilgili Teyifik A. ile Gülhan A. adlı bayan gözaltına alındı. Teyfik A.'nın üzerinde bir adet sahte nüfus cüzdanı ile sahte ehliyet ele geçti. Teyfik A.'nın otomobil ile Gülhan A.'nın ise uçakla İstanbul'dan Van'a gittikleri, burada buluştukları ve yolda ele geçen araba ile diğer arabayı değiştirdikleri öğrenildi. Aile görüntüsü verip şüphe uyandırmak istemeyen şüphelilerin birlikte yola çıktıkları ileri sürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel