Samsun'da 2 iş yeri kurşunlandı! Şüpheliler aranıyor

Samsun'da 2 iş yeri, 3 kişi tarafından kurşunlandı. Korkulan olmazken şüphelileri arama çalışmaları başlatıldı.

Samsun'da 2 iş yeri kurşunlandı! Şüpheliler aranıyor

Samsun'un Çarşamba ilçesinde 2 iş yeri silahlı saldırıya uğradı.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde 2 iş yeri, 3 kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Olayda can kaybı veya yaralanma olmazken, saldırganlar kaçtı.

Olay, Çarşamba ilçesi Sarıcalı Mahallesi Yunus Emre Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.G., Ö.Ç. ve Ö.F.Ç. ile Ö.E.E. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavganın ardından şüpheliler, Ö.E.E.'nin çalışanlarına saldırdı ve iş yerlerine silahla ateş açtı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, polis ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Saldırılarda can kaybı veya yaralanma olmazken, iş yerlerinde maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Şüpheliler kim?
Olay yerinden kaçan 3 şüphelinin A.G., Ö.Ç. ve Ö.F.Ç. olduğu öğrenildi. Şüpheliler hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Soruşturma sürüyor
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Bölge sakinleri tedirgin
Olayın yaşandığı bölgedeki vatandaşlar, tedirgin olduklarını dile getirdi. Vatandaşlar, "Olay çok üzücü. Can kaybı veya yaralanma olmaması sevindirici ama iş yerlerinde maddi hasar meydana geldi. Bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz" dedi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler