Samsun'da 1,5 saatte 4 hırsızlık yaptı...

Samsun'da bir alışveriş merkezinde 1.5 saat içinde 4 kez gelip her defasında elektronik malzeme çalan ve güvenlik kamerası tarafından an be an görüntülenen hırsız, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.Olay, İlkadım ilçesi Saitbey Mahallesi Bağdat

Samsun'da 1,5 saatte 4 hırsızlık yaptı...

Samsun'da bir alışveriş merkezinde 1.5 saat içinde 4 kez gelip her defasında elektronik malzeme çalan ve güvenlik kamerası tarafından an be an görüntülenen hırsız, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, İlkadım ilçesi Saitbey Mahallesi Bağdat Caddesi'nde bulunan Samsunpark adlı alışveriş merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz hırsız, 1.5 saat içinde 4 kez alışveriş merkezine gelip her defasında yanında getirdiği boş poşet içinde elektronik malzeme koyup iş yerinden ayrıldı. Hırsızdan geriye içinden çaldığı malzemelerin boş kutuları kaldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, şikayet üzerine hırsızlık yapılan işyerinin güvenlik kamerası ile diğer esnafın sokağı gösteren güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkarak adata iz sürüp hırsızın bir kafeye girdiğini tespit etti. Hırsızlık Bürosu ekipleri yaptıkları araştırma sonucunda aradıkları kişinin Ertunç A.(34) olduğunu belirledi. Ertunç A., İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi'ndeki evinde bu sabah yakalanarak gözaltına alındı. Evde yapılan aramada söz konusu alışveriş merkezinden çalınan 4 adet uydu cihazı, 4 adet LNB, 8 adet hesap makinesi, 1 adet ütü, 1 adet tıraş makinesi, 2 adet saç makası, 1 adet elektrikli ocak, 2 adet kablolu piriz, 5 adet radyo ve 2 adet pilli saat ele geçti. Çalınan 30 ayrı malzemenin piyasa değerinin yaklaşık bin lira olduğu öğrenildi.

Daha önce ‘kasten yaralama’ dışında her hangi bir suç kaydının olmadığı öğrenilen Ertunç A.'nın 3 yıl önce bir akaryakıt istasyonunda güvenlik görevlisi olarak çalıştığı ve 3 yıldır işsiz olduğu tespit edildi. Suçunu itiraf eden Ertunç A.’nın verdiği ifadede, "Birama hap kattılar. Ne yaptığımı bilmiyorum" dediği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler