Samsun’da 1 tekne alabora oldu

Samsun açıklarında 1 tekne alabora oldu: 1 kişi kayıpSamsun'da, fırtına yüzünden alabora olan teknede bulunan 3 kişiden 2'si yüzerek karaya çıkarken bir kişiye henüz ulaşılamadığı bildirildi.Palamut avlamak için Yakakent'ten tekneyle denize açılan Hüseyin

Samsun’da 1 tekne alabora oldu

Samsun açıklarında 1 tekne alabora oldu: 1 kişi kayıp

Samsun'da, fırtına yüzünden alabora olan teknede bulunan 3 kişiden 2'si yüzerek karaya çıkarken bir kişiye henüz ulaşılamadığı bildirildi.

Palamut avlamak için Yakakent'ten tekneyle denize açılan Hüseyin Ak, Hasan Ustaoğlu ve Süleyman Ak, fırtına nedeniyle teknelerinin alabora olması sonucunda denize düştü. Hüseyin Ak ile Hasan Ustaoğlu yüzerek karaya çıkarken, yanlarındaki Süleyman Ak'ın dalgalara kapılarak gözden kaybolduğunu belirterek güvenlik güçlerinden yardım istediler.

Söz konusu 3 kişinin Yakakent Belediye personeli olduğu öğrenildi.

Belediye Başkanı Burhan Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 kişinin yüzerek kurtulduğunu doğrulayarak, ''Balıkçı teknesinde bulunan personelimizden Süleyman Ak, denizde kayboldu. Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı ekipleri ve büyük trollerle Ak'ın bulunması için çalışıyoruz'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler