Samsun-Ünye ve Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunda çalışma

Karayolları, Samsun-Ünye ve Piraziz-Giresun-Tirebolu yolundaki çalışma ile ilgili uyarıda bulundu.

Samsun-Ünye ve Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunda çalışma

Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki karayollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım düzenlemeleri yapıldı. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, vatandaşların güvenliği için bazı yolların kullanımında değişiklikler uygulanıyor.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nda Balıkesir Kuzey ile Balıkesir Batı kavşakları arasındaki 22-23. kilometrelerdeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle İstanbul yönünde emniyet şeridi kapatılarak trafik 3 şeritten devam ediyor.

Mudurnu-Bolu yolunun 46-48. kilometreleri arasında köprü yapımı sebebiyle ulaşım, alternatif servis yolundan iki yönlü olarak sağlanıyor. Bu düzenleme, yolun tamamen trafiğe kapanmasını gerektiriyor.

Zonguldak-Devrek yolunun 4-5. kilometrelerinde yer alan şev temizliği ve çelik ağ uygulama çalışmaları dolayısıyla, Zonguldak yönü kısa süreliğine trafiğe kapatıldı.

Muğla-Denizli arasındaki 10-13. kilometrelerde devam eden yapım çalışmaları, taşıt trafiğinin bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü olarak sürdürülmesine neden oluyor.

İstanbul-Ankara yolunun Kozluk Kavşağı bölgesindeki 3-6. kilometreler arasında yapım çalışmaları sebebiyle araçlar, servis yolunu kullanarak ilerleyebiliyor.

Seydikemer-Söğüt yolunun başlangıç kısmındaki Seydikemer Devlet Hastanesi Kavşağı'nda alt geçit yapım çalışmaları, ulaşımın tek yönde sürdürülmesini gerektiriyor.

Samsun-Ünye çevre yolunun Yunus Emre Tüneli'nde gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmaları, Samsun yönünde tünelin trafiğe kapatılmasına yol açıyor. Bu süreçte, ulaşım tünelin diğer tüpünden iki yönlü olarak devam ediyor.

Adıyaman-Kahta yolunun 11-14. kilometreleri arasında yapım çalışmaları nedeniyle trafik, bölünmüş yolun bir bölümünden kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

Çanakkale-Ezine-Ayvacık yolunun Çanakkale-Lapseki yönündeki 34-35. kilometrelerinde kavşak düzenleme çalışması nedeniyle trafik akışı, şerit daraltması ile kontrollü bir şekilde sürdürülüyor.

Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun Uluburun Tüneli'nde yapılan bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle, tünelin Tirebolu-Giresun yönündeki tüpü, belirli saatlerde trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan gerçekleştiriliyor.

Yapılan bu çalışmaların, yol güvenliğini artırma ve ulaşımı daha güvenli hale getirme amacı taşıdığı belirtiliyor. Vatandaşların, seyahatlerini planlarken bu düzenlemeleri göz önünde bulundurmaları ve alternatif güzergahları değerlendirmeleri öneriliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler