Samsun Umut'unu bağrına bastı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki Yeşiltaş Karakolu’na düzenlenen saldırıda şehit olan 8 askerden biri olan keskin nişancı yardımcısı piyade er Umut Bulut (21) Samsun’da binlerce kişi tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Samsun Büyük Camii önünde toplana

Samsun Umut'unu bağrına bastı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki Yeşiltaş Karakolu’na düzenlenen saldırıda şehit olan 8 askerden biri olan keskin nişancı yardımcısı piyade er Umut Bulut (21) Samsun’da binlerce kişi tarafından son yolculuğuna uğurlandı. 


Samsun Büyük Camii önünde toplanan kalabalık terör örgütü PKK’ya lanet yağdırırken, şehit piyade er Umut Bulut; Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Vali Hüseyin Aksoy, milletvekilleri Mustafa Demir, Çağatay Kılıç, Tülay Bakır, Haluk Koç, Cemalettin Şimşek, Tuğgeneral Mehmet Göktan, askeri ve mülki erkanın yanı sıra şehidin ailesi, yakınları ve sevenleri ile Samsunluların katıldığı tören ile son yolculuğuna uğurlandı.

 

 

450.20120620181430.jpg


Şehit piyade er Umut Bulut’un 9 aylık oğlu Selçuk annesinin kucağında babasının tabutuna dokunurken acılı eş Özlem Bulut, “Ağlayıp da teröristleri sevindirmeyeceğim” diyerek ağıt yaktı. Şehit piyade er Umut Bulut’un cenazesine doğu illerinde görev yapan özel harekat askerleri de katıldı. Umut Bulut’un cenazesi kılınan cenaze namazından sonra top arabası üzerinde bir müddet taşındıktan sonra cenaze aracına konularak defnedilmek üzere Kıranköy Şehitliği’ne götürüldü.

450000.20120620181527.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler