Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçede devam eden ve planlanan projelerle ilgili temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya ziyaret gerçekleştirdi. Kul, bir dizi görüşme yaparak yatırım ve projeler hakkında istişarelerde bulundu.
Yatırımlar İçin Yoğun Mesai
Başkan Şenol Kul, ilçeye değer katacak projelerin ilerleyişini sağlamak amacıyla Ankara’da önemli temaslarda bulunduğunu belirtti.
"Terme için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ankara’daki görüşmelerimiz, ilçemizde devam eden projelerin daha hızlı ilerlemesine katkı sağlayacak. Bu ziyaretlerden olumlu sonuçlar alıyoruz" dedi.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş ile Görüştü
Başkan Kul, PÜİS Genel Başkanı ve Termeli iş insanı İmran Okumuş ile AK Parti Terme İlçe Başkanı İsa Baş’ın da katılımıyla TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş’u ziyaret etti.
Ziyarette, Terme’de devam eden yatırımlar ve gelecekte yapılacak projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.
Çevre ve Şehircilik Politikaları Başkan Yardımcısı Yaşar Baş’a Ziyaret
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti Çevre ve Şehircilik Politikaları Başkan Yardımcısı olarak atanan hemşehrisi Av. Yaşar Baş’ı da ziyaret etti.
Başkan Kul, Baş’a yeni görevinde başarılar dileyerek, Termeli bir ismin bu önemli göreve getirilmesinden duyduğu gururu ifade etti.
Kaynak: