Samsun Atakum'da 10 yıl cezası olan firari hükümlü yakayı ele verdi

Samsun, Atakum'da aranan firari hükümlü, gasp ve yağma suçlarından 10 yıl 5 ay hapis cezasıyla, polisin düzenlediği operasyonda yakalandı. Kovalamaca sonucu gözaltına alınan şüpheli, cezaevine gönderildi.

Samsun Atakum'da 10 yıl cezası olan firari hükümlü yakayı ele verdi

Samsun'un Atakum ilçesinde, uzun süredir aranan ve gasp ile yağma suçlarından dolayı 10 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılmış olan firari bir hükümlü, polis ekiplerinin dikkatli çalışması sonucu yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı motosikletli polis timleri, Yenimahalle Mahallesi'nde düzenledikleri operasyonda, O.G. isimli şüpheliyi kısa süre içinde gözaltına aldı.

Edinilen bilgilere göre, O.G.'nin bulunduğu bölgede hareketli bir kovalamaca yaşandı. Motosikletli polis timleri, O.G.'nin kaçış girişimini kısa sürede sonlandırarak şüpheliyi yakaladı. Firari hükümlü, polis ekipleri tarafından yapılan sorgulamanın ardından cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel