Şampiyonlardan Başkana ziyaret

Trabzon'dan Kanada'daki Wushu Şampiyonası'na son anda çağrılan ve bu nedenle yolculuğun bir bölümünü otobüsün bagajında geçirmek zorunda kalan dünya üçüncüleri Savaş Bekar ve Yavuz Selim Kazancı, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyare

Şampiyonlardan Başkana ziyaret

Trabzon'dan Kanada'daki Wushu Şampiyonası'na son anda çağrılan ve bu nedenle yolculuğun bir bölümünü otobüsün bagajında geçirmek zorunda kalan dünya üçüncüleri Savaş Bekar ve Yavuz Selim Kazancı, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

Milli Takım Antrenörü İskender Oflu ile kendisini ziyaret eden Bekar ve Kazancı'yı makamında ağırlayan Gümrükçüoğlu, Kanada'daki 10. Dünya Büyükler Wushu Şampiyonası'nda Trabzon ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil eden Bekar ile Kazancı'yı tebrik etti.

Bekar ve Kazancı'nın şampiyonluklarının sürmesini dileyen Gümrükçüoğlu, ''Başta İskender Oflu'nun emeklerine büyük teşekkür ediyorum, ardından bu sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Şampiyonluklarını devam ettirmelerini temenni ediyorum'' dedi.

Trabzon Belediyesi olarak sporcuları desteklediklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, ''Bekar ve Kazancı'ya her zaman ve her platformda desteğimizi sürdüreceğiz'' diye konuştu.
Gümrükçüoğlu, daha sonra birer plaket verdiği Bekar, Kazancı ve Oflu ile bir süre sohbet etti.

Kanada'da 24-29 Ekim'de düzenlenen 10. Dünya Büyükler Wushu Şampiyonası'na son anda çağrıldıkları için Trabzon'dan Ankara'ya kadar 2 sporcu arkadaşı ile bir otobüsün bagajında gitmek zorunda kalan Savaş Bekar, daha sonra milli takım kafilesi ile gittiği Kanada'da dünya üçüncüsü olup bronz madalya kazanmıştı.

Bekar'ın bagajında gittiği otobüsle yolculuk yapan Kazancı ve milli takım kafilesindeki diğer 5 sporcu da aynı şampiyonada dünya üçüncüsü olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler