Şampiyonlar kürsüye çıktı

Trabzon’un güzide eğitim kurumlarından Dumlupınar İlköğretim Okulu’nda karne sevincinin yanında çeşitli yarışma ve müsabakalarda dereceye giren öğrencilerin coşkusu vardı.Şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarının yanında, okulda sınıflar arası futbol turn

Şampiyonlar kürsüye çıktı

Trabzon’un güzide eğitim kurumlarından Dumlupınar İlköğretim Okulu’nda karne sevincinin yanında çeşitli yarışma ve müsabakalarda dereceye giren öğrencilerin coşkusu vardı.
Şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarının yanında, okulda sınıflar arası futbol turnuvasında şampiyon olan sınıflara da madalyaları verilirken öğrencilerin mutlulukları görmeye değerdi. En büyük sevinci ise Besim Yaylı’nın sınıfı 6-B sınıfı öğrencileri yaşarken, okul müdürü İzzet Mazlum, Beden Eğitimi Öğretmenleri Murat Karağaç ile Ömür Mehmet Yazıcı da öğrencilerin bu coşkusuna ortak oldu.

Okul Müdürü İzzet Mazlum, öğrencilere bir yıl boyunca gösterdikleri gayretlerden ötürü teşekkür ederken hem yaz tatilinde hem de bundan sonraki öğrenim hayatlarında da başarılar diledi. Okul Müdür Yardımcıları Cemal Üçüncü, Güler
Aker de başarılı olan öğrencilere ödüllerini vererek iyi tatiller diledi. Okul bahçesinde düzenlenen törenin ardından öğrenciler sınıflarına giderek karnelerini aldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel