'Şampiyon Trabzonspor' tablosu

 Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Trabzon Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinden hizmet alan engellilerin el emeği ürünlerinin sergilendiği ‘Biz Yaptık’ adlı sergiye katıldı.  Serginin açılışına Vali

'Şampiyon Trabzonspor' tablosu

 


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Trabzon Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinden hizmet alan engellilerin el emeği ürünlerinin sergilendiği ‘Biz Yaptık’ adlı sergiye katıldı.

  Serginin açılışına Vali Kızılcık’ın yanı sıra Trabzon Vali Yardımcısı Mahmut Halal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışanları, Trabzon Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde rehabilite olanlar ve vatandaşlar katıldı.

  Rehabilitasyon merkezinden hizmet alan engellilerin kermes ile üretim hayatına katıldıklarını ifade eden Vali Kızılcık, “Rehabilitasyon Merkezi’mize gelerek rehabilite olan hemde üretim hayatına katkı sağlayan vatandaşlarımızın ürünlerini sergilemek üzere toplanmış buluyoruz. Ürünlerin üretilmesinde emeği geçen başta değerli hocalarımıza, rehabilitasyon merkezimize devam eden vatandaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

  Medeni toplum olmanın bir gereği olarak devletin sunduğu hizmetlerden herkesin eşit şekilde istifade edebilmesini sağlamaları gerektiğini kaydeden Vali Kızılcık, “Sosyal sorumluluk ve medeni bir toplum olmanın gereği olarak toplumun tüm kesimlerinin devletin sunduğu imkanlardan istifade edebilmelerini sağlamamız gerekiyor. Onların hayata sarılabilmeleri ve daha mutlu olabilmeleri için bu tür hizmetlerin tüm vatandaşlarımızın kullanımına sunmamız gerekiyor. Devletimiz sosyal bir devlet olarak bu anlamda tüm imkanlarını toplumun her kesiminden olan vatandaşların emrine sunmuştur. Bu çerçevede yapılan eserlerin sergilendiği kermesimizin Trabzon’umuza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

  Konuşmaların ardından Rehabiltasyon Merkezi’nden hizmet alan engelliler tarafından hazırlanan ürünleri inceleyen Vali Kızılcık, ürün sahipleri ile bir süre sohbet etti. Engelli gençlere yiyecek ikram eden Vali Kızılcık, ‘Şampiyon Trabzonspor’ yazan tabloyu da satın aldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel