Samast'ın kayınpederi intihar etti

 Ogün Samast'ın eşi Selma Şahin'in babası İhsan Şahin iki gün önce fındık toplamak için oğlu Bahri Şahin ile birlikte memleketi Giresun'un Doğankent İlçesi'ne bağlı Doymuş Köyü'ne gitti. Psikolojik sorunlarının bulunduğu öğrenilen İhsan Şahin, öğleden son

Samast'ın kayınpederi intihar etti

 

Ogün Samast'ın eşi Selma Şahin'in babası İhsan Şahin iki gün önce fındık toplamak için oğlu Bahri Şahin ile birlikte memleketi Giresun'un Doğankent İlçesi'ne bağlı Doymuş Köyü'ne gitti. Psikolojik sorunlarının bulunduğu öğrenilen İhsan Şahin, öğleden sonra evlerinin yanında bulunan samanlıkta kendini iple tavana asarak intihar etti. Vatandaşlar tarafından bulunan Şahin'in cesedi Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi. İntihar ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in katili Ogün Samast, 5 Şubat 2010'da tutuklu bulunduğu Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde Giresunlu Selma Şahin ile evlenmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler