Şalpazarı'nda horonlu şenlik

  Şenliğe, AK Parti Samsun Milletvekili ve eski Bayındırlık ve İskan Bakanlarından Mustafa Demir, Beşikdüzü Kaymakamı ve Şalpazarı Kaymakam Vekili Alaattin Aktaş, Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, SGK İl Müdürü Tahsin Halcı, Geyikli Belediye Başkanı Muz

Şalpazarı'nda horonlu şenlik

  Şenliğe, AK Parti Samsun Milletvekili ve eski Bayındırlık ve İskan Bakanlarından Mustafa Demir, Beşikdüzü Kaymakamı ve Şalpazarı Kaymakam Vekili Alaattin Aktaş, Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, SGK İl Müdürü Tahsin Halcı, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, İskenderli Belediye Başkanı Ahmet Aktaş, MHP İl Başkanı Nihat Birinci, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nevzat Çabuk ve vatandaşlar katıldı. 

     Şalpazarı Belediye Başkanı Cengiz, şenlikte yaptığı konuşmada, Şalpazarı'nın örf, adet ve geleneklerini yaşatan ender yörelerden biri olduğunu söyledi. 

     Şalpazarı-Ağasar Kültür Şenliği'nde Yılmaz Turan, Serdar Kumaş, Şenol Çakır, Hasan Pekin, Ağasarlı Gülveren ve Ali Tarhan gibi yöresel şarkıcılar sahne aldı. 

     Şenlikte vatandaşlar, kemençe eşliğinde horon oynadı. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel