Salı günü Trabzon'a kar geliyor

Hafta sonu İstanbul'da sıcaklıklar yükseliyor. Ancak Salı günü karın İstanbul'a yeniden gelmesi bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Sakarya, Zonguldak, Trabzon, Rize, Artvin ve Van çev

Salı günü Trabzon'a kar geliyor

Hafta sonu İstanbul'da sıcaklıklar yükseliyor. Ancak Salı günü karın İstanbul'a yeniden gelmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Sakarya, Zonguldak, Trabzon, Rize, Artvin ve Van çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Doğu Anadolu'da kuvvetli olmak üzere, kuzey, iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı yaşanabilir.

Hava sıcaklığının ülkemizin batı kesimlerinde 3 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, iç ve güneybatı kesimlerde güney ve güneydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara'da yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

BUZLANMA VE DON UYARISI

Sabah ve gece saatlerinde İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Doğu Anadolu'da kuvvetli olmak üzere, kuzey, iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel