Saldırının terör bağlantısı var mı?

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Fenerbahçe otobüsüne düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi’nde tedavi gören Ufuk Kıran’ı ziyaretin ardınd

Saldırının terör bağlantısı var mı?

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Fenerbahçe otobüsüne düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi’nde tedavi gören Ufuk Kıran’ı ziyaretin ardından Vali Öz, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Vali Öz, şoförün kendine geldiğini belirterek “Şoförümüz büyük bir cesaret ve kahramanlık göstermiş. Olayda o yarayla beraber aracın 4’lü sinyallerini yakarak aracı sağa çekmeyi başarmış. Şoförümüzün sağlık durumu iyi. Konuşmalarımıza cevap verebiliyor. Kısa zamanda durumu stabil hale gelecektir. Şoförümüzün bu durumda olması bizim için teselli oldu” dedi.

Olay yerindeki incelemelerin ve araştırmaların devam ettiğini kaydeden Öz “Olayın failleri aranıyor. Arkadan gelen polis aracının kamerasında 2 el silah sesi duyuluyor. Gelen silah sesleri yine yaralı olarak kurtulan şoförümüzün üzerinde çıkan bulguları işaret ediyor. İri taneli saçmalar şeklinde bir av tüfeği ile ateş edilmiş” diye konuştu.

Saldırının terör bağlantısı olup olmadığının sorulması üzerine Vali Abdil Celil Öz “Şuandaki bulgularla bunu söylemek çok doğru değil. Av tüfeği ile yerel bir saldırı olma ihtimali yüksek ama yine de bu tür ihtimalleri de gözden uzak tutmamak gerekiyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler