Sakatlar derneğinde konser hazırlığı

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Samsun Şubesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Türk halk müziği (THM) konseri hazırlıklarına başladı. Dernek binasında Canik Belediyesi Türk Halk Müziği Bölüm Başkanı Şef İbrahim Üçüncü yönetiminde çalışmalara başlay

Sakatlar derneğinde konser hazırlığı

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Samsun Şubesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Türk halk müziği (THM) konseri hazırlıklarına başladı. Dernek binasında Canik Belediyesi Türk Halk Müziği Bölüm Başkanı Şef İbrahim Üçüncü yönetiminde çalışmalara başlayan Sakatlar Derneği THM Korusu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde sahneye çıkacak. 

Bugüne kadar 3 konser verdiklerini belirten TSD Samsun Şube Başkanı Av.Mehmet Yılmaz, “Önümüzdeki 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne hazırlanıyoruz. Koromuzda 21 engelli arkadaşımız var. 3 Aralık’da vereceğimiz konserimiz çok güzel olacak ve tüm vatandaşlarımızı konserimize bekliyoruz. Koromuzun şefi İbrahim Üçüncü bizim ile birlikte 4 yıldır çalışıyor” dedi.

İlkadım Halk Eğitim Merkezi tarafından görevlendirildiğini belirten Canik Belediyesi THM Bölüm Başkanı Şef İbrahim Üçüncü, “3 dönemden beri çalışmalarımız yaptık. Şimdi de dördüncü dönem çalışmalarımıza başladık. Önceki konserlerimiz vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi gördü. Tekrar eğitimimize bağlama ve ses eğitimi olarak başladık. Çalışmalarımız çok başarılı gidiyor. 3 Aralık günü yine vatandaşlarımıza çok güzel bir konser vereceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel