Sahte üye krizi belediyeye de sıçradı

 CHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya’nın “375 partilimizi AK Parti’ye üye yaptılar” açıklamasının ardından gözler, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş’a çevrilmiş, Altunbaş’ta, “Bizim de 70 partilimizi CHP’ye üye yaptılar” demişti. Yaşanan bu olayı

Sahte üye krizi belediyeye de sıçradı

 

CHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya’nın “375 partilimizi AK Parti’ye üye yaptılar” açıklamasının ardından gözler, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş’a çevrilmiş, Altunbaş’ta, “Bizim de 70 partilimizi CHP’ye üye yaptılar” demişti.
 
Yaşanan bu olayın ardından sahte üye skandalı Trabzon Belediyesi’ne de sıçradı. Başkan Kaya, “Belediye’de memurları bile AK Parti’ye üye yaptılar. Keza bazı işçilerde iradeleri dışında üye yapıldı. Bu olayların hiçbiri yasal değildir. Suç işliyorlar” dedi.
 
Kendisi hakkında ‘Sayın Kaya’nın yaptığı son derece yanlış. Ahmet Bey adeta şapkadan tavşan çıkarmaya ve kahramanlık yapmaya çalışıyor. Ortada bir kasıt olduğuna asla inanmıyorum’ diyen AK Partili Av. Salih Cora’ya da cevap veren Başkan Kaya, “Her şeyden önce bir hukukçunun sahte imzaları savunması üzücü” dedi.
 
Kaynak : Sonnokta 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler