Sahte kimliği polis tespit etti

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) Kent genelinde yapmış olduğu çalışmada il genelinde yurda yasa dışı yollar ile sokulmuş kaçak madde ele geçirdi. Gürcistan’dan Türkiye’ye gelen bir arac

Sahte kimliği polis tespit etti

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) Kent genelinde yapmış olduğu çalışmada il genelinde yurda yasa dışı yollar ile sokulmuş kaçak madde ele geçirdi. Gürcistan’dan Türkiye’ye gelen bir aracı Yomra İlçesinde durduran KOM Şube ekipleri araçta 18 Bin 300 paket kaçak sigara ele geçirdi.

İhbarı değerlendiren ekipler aracın bagajında yakaladığı kaçak sigaraları muhafaza altına alırken araçta yolculuk yapmakta olan 4 kişiyi de gözaltına aldı. Emniyete getirilen; H.İ., A.G., E.G., İ.G. emniyetteki ifadelerinin ardından haklarında kaçakçılık işlemi yapıltıktan somra serbest kaldı.

KOM ekipleri; Kalkınma Mahallesinde yapmış oldukları uygulamada 38 yaşında O.K, adlı şahsın üzerinde sahte sürücü belgesi ile nüfus kağıtı ele geçirdi. Polis uygulamasına vermiş olduğu kimliğin sahte olduğu ortaya çıkan O.K, hakkında resmi belgede sahtecilik suçundan işlem yapıltıktan sonra serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler