Sahillere Çöp Dökülmeyecek

Trabzon Belediye Başkanı ve Trabzon Rize Katı Atık Birliği Başkan Vekili Volkan Canalioğlu, Karadeniz sahillerine çöp dökmenin artık geride kaldığını belirterek bölgedeki tüm belediyelerin geri dönüşüm konusunda eğitime ağırlık vermeleri gerektiğini söyle

Sahillere Çöp Dökülmeyecek

Trabzon Belediye Başkanı ve Trabzon Rize Katı Atık Birliği Başkan Vekili Volkan Canalioğlu, Karadeniz sahillerine çöp dökmenin artık geride kaldığını belirterek bölgedeki tüm belediyelerin geri dönüşüm konusunda eğitime ağırlık vermeleri gerektiğini söyledi.

Trabzon Belediyesi toplantı salonunda yapılan Trabzon Rize Katı Atık Birliği Toplantısı'nda konuşan Başkan Canalioğlu, Trabzon'un Sürmene İlçesi Kutlular mevkinde kurulan depolama alanına deneme amaçlı çöp nakledildiğini ifade ederek yolun dik olmasından kaynaklanan bir sorun olduğunu, bunun da Karayolları yetkilileri ile görüşmeler yapıldıktan sonra çözüleceğini belirtti.

Karadeniz sahillerine çöp dökmenin artık geride kaldığını kaydeden Başkan Canalioğlu, bölgedeki tüm belediyelerin geri dönüşüm konusunda eğitime ağırlık vermeleri gerektiğini söyledi.

Trabzon Rize Katı Atık Birliği Müdürü Fatih Erol ise birliğin genel yapısı ve son çalışmalarla ilgili olarak toplantıya katılan birlik üyelerine bilgiler verdi. Of Aktarma İstasyonu'nun 2 ay içinde tamamlanacağını belirten Erol, çöp içinde çok miktarda atık


olduğunu ve bu atıkların yüzde 17'sinin geri kazanılabilir nitelikte olduğunu hatırlattı. Toplantıda, 7 milyon YTL ek ödenek istenmesi oybirliği ile kabul edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel