"Sahil yolu Karadeniz'e yetmeyecek"

 AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Karadeniz’in geleceği için büyük düşünülmesi gerektiğini belirterek Güney Çevre Yolu projelerinin ivedilikle hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi. Karadeniz Sahil Yolu’nun gerçek bir otoyol olmadığını belirt

"Sahil yolu Karadeniz'e yetmeyecek"

 

AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Karadeniz’in geleceği için büyük düşünülmesi gerektiğini belirterek Güney Çevre Yolu projelerinin ivedilikle hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.
 
Karadeniz Sahil Yolu’nun gerçek bir otoyol olmadığını belirten Bayraktar, “İstanbul-Samsun-Sarp ulaşımı bizim temel ihtiyaçlarımızdan biridir. Bölgenin değişimine paralel olarak yenilikler isteniyor. Sadece güneyden, kuzeye ipek yolu, tren yolu yetmez. 2023 planları öncesinde Karadeniz’e gerçek bir otoyol yapılmalı. Karadeniz Sahil Yolu gerçek bir otoyol değil.  5-10 sene sonra şuan mevcut yol şehir içi yol gibi olacak. 
Bayraktar şöyle devam etti: “ Karadeniz Sahil Yolu’nun gerçek bir otoyol olmadığını biz zaten söylemiştik. Her yerde de söylüyorum. Rize’de, Trabzon’da şu an 1000 kişiye 60-70 araç düşüyor. İstanbul’da ise 1000 kişiye 200-300 araç düşüyor. Sahil yolu şimdiden yetmemeye başladı. 2023’lü yıllarda hiç yetmeyecek” 
 
Kaynak : Sonnokta 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel