Sahil aydınlanacak

5.6 km'lik uzunluğu ile Türkiye'de tek hat üzerindeki en uzun yürüyüş yolu olan pistin ve hemen kuzey kısmına yapılan bisiklet yolunun aydınlatılması için başlatılan çalışmalar şubat ayı içerisinde tamamlanacak.Maliyeti 450 bin lira olan, 251 adet çift la

Sahil aydınlanacak

5.6 km'lik uzunluğu ile Türkiye'de tek hat üzerindeki en uzun yürüyüş yolu olan pistin ve hemen kuzey kısmına yapılan bisiklet yolunun aydınlatılması için başlatılan çalışmalar şubat ayı içerisinde tamamlanacak.
Maliyeti 450 bin lira olan, 251 adet çift lambalı aydınlatma direği sistemi ile aydınlatılacak olan yola şu ana kadar 65 adet aydınlatma direği monte edildi ve lambaları takıldı.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu Türkiye'de tek olan yürüyüş yolu ve hemen kuzey kısmına yapılan 1 km.'lik bisiklet yolunun aydınlatma çalışmalarının başladığını belirterek,"Bir sağlıkçı olarak önemini bildiğim yürüyüşün halkımız tarafından rahatça yapılabilmesi için göreve gelir gelmez yapımına başladığımız yürüyüş yolunu bitirdik ve şimdide aydınlatılması çalışmalarına başladık. Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği bu yolun aydınlatılması çalışmaları bittiğinde, vatandaşlarımız gece yürüyüş ve spor yapmanın zevkini de tatmış olacaklar. Trabzon Belediyesi olarak yaptığımız ve yapacağımız tüm hizmetler Trabzon halkının rahatı ve huzuru içindir. Trabzon halkı her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel