Sağıroğlu: Türkiye rekoru kıracağız

Trabzon’un Yomra ilçe Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, “30 Mart’ta sandıkları patlatıp Türkiye rekorunu kıracağız” dedi.Yomra Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu çalışmalarına hız kesme

Sağıroğlu: Türkiye rekoru kıracağız

Trabzon’un Yomra ilçe Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, “30 Mart’ta sandıkları patlatıp Türkiye rekorunu kıracağız” dedi.

Yomra Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kendisine yüzde 80 gibi yüksek bir oy hedefi koyarak çalışmalarını belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarıyla birlikte titizlikle sürdüren Başkan Sağıroğlu, 30 Mart’ta sandıkları patlatacaklarını belirterek “Durmadan, usanmadan kapı kapı dolaşarak çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın bizlere göstermiş olduğu teveccühten anladığımız kadarıyla hedeflediğimiz oy oranına ulaşıp sandıkları patlatacağız” dedi.

Başkan İbrahim Sağıroğlu, Yomra’ya çağ atlatacak projeler hazırladıklarını belirterek, “Bugüne kadar vatandaşa hizmet etmekten başka bir düşüncemiz olmadı. Bundan sonra da bu düşüncemiz değişmeyecek. Vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için 10 tane mega proje hazırladık. Bu projelerle birlikte güzel ilçemizi Avrupa görünümüne sokacağız. Bu nedenle gittiğimiz her alanda projelerimizi vatandaşlarımıza aktarıyoruz. Sağ olsunlar onlarda bizlere büyük oranda teveccüh gösterip destek sözü veriyor. Allah’ın izniyle birlikte Türkiye rekorunu kırıp, iktidar tacıyla taçlandırıp şaha kaldıracağız” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler