Sağıroğlu: Gücümüzü herkes görecek

Yomra Belediye Başkanı Ak Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, “Gücümüzün ilk etabını mitingde, ikinci etabını sandıkta görecekler” dedi.Yomra Belediye Başkanı Ak Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, yarın saat 13.00’te belediye önünde

Sağıroğlu: Gücümüzü herkes görecek

Yomra Belediye Başkanı Ak Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, “Gücümüzün ilk etabını mitingde, ikinci etabını sandıkta görecekler” dedi.

Yomra Belediye Başkanı Ak Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, yarın saat 13.00’te belediye önünde yapacakları ‘Büyük Yomra’ mitingi ile birlikte güçlerini bütün herkese göstereceklerini belirtti. Başkan Sağıroğlu 2 aylık bir sürecin ardından artık son ana geldiklerini belirterek, “Artık çalışmalarımızın meyvelerini toplama zamanı geldi. Biz bu süreç içerisinde gittiğimiz her yerde ilgi ve alakayla karşılandık. Çok şükür hiçbir tepkiyle karşılaşmadık. Vatandaşlarımdan Allah razı olsun. Çünkü geçmişte izimiz vardı. 10 yıldır gecemi, gündüzümü vatandaşımın hizmeti için verdim.

Onları sevdim, hizmette sınır yok dedim. Onlarda bizleri sahiplendi ve şahsımıza büyük bir teveccüh oluştu. Bizlere gösterilen bu teveccühle Allah’ın izni ile Türkiye rekoru Yomra’dan çıkacak” dedi.

Başkan Sağıroğlu, Büyük Yomra mitingi ile olarak ta şu ifadelere yer verdi: “İlçe başkanlığımız tarafından yarın saat 13.00’te belediye önünde düzenlenecek olan ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun da katılacağı mitingle büyük bir gövde gösterisi yapacağız. Gücümüzün ilk etabını mitingde, ikinci etabını sandıkta görecekler.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel