Sağanak yağış sele neden oldu

Dün akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış Ünye'de sele neden oldu.Dün akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış Ünye'de sele neden oldu. Dükkanlarına su dolan esnaflar da çaresiz yağmurun çekilmesini bekledi. Günün akşam saatlerinde Ünye'y

Sağanak yağış sele neden oldu

Dün akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış Ünye'de sele neden oldu.

Dün akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış Ünye'de sele neden oldu. Dükkanlarına su dolan esnaflar da çaresiz yağmurun çekilmesini bekledi.

Günün akşam saatlerinde Ünye'ye Yağan sağanak yağış Ünye'deki bazı dükkanları su altında bıraktı. Çaresiz kalan esnaflar yağmurun hızının geçmesini beklerken, bazıları da ellerlinde kazma kürek, tenekelerle dükkanlarındaki suyu boşaltmaya çalıştı. El imkanları ile dükkanlarındaki suyu boşaltmada yetersiz kalan vatandaşlar çareyi pompa ile su boşaltmada buldu.

Ünye sanayi esnaflarından egzozcu Remzi Çelik, "Yağmur son yarım saat içerisinde birden bastırdı. Aniden Yükselen yağmura karşı alınacak bir önlem yoktur. Mecburen yağmurun hızının geçmesini, çevremizdeki Yükselen suyun da kanalizasyonlarla çekilmesini bekleyeceğiz. Açık alandaki su yeni çekiliyor. Dükkanlarımızdaki suyu boşaltmak ise en son aşama olacak." diye konuştu.

Dükkanlarına yağmurla beraber çamur dolan motor ustası Murat Tanrıver de dükkanındaki çamurları su çekildikten sonra temizlemeye başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler