"Şafak" operasyonunda 8 gözaltı

Giresun’un Görele İlçe Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile Giresun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Görele ilçesinde “Şafak” ismi verilen operasyonda çok sayıda eve baskın düzenledi. Düzenlenen opera

"Şafak" operasyonunda 8 gözaltı

Giresun’un Görele İlçe Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile Giresun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Görele ilçesinde “Şafak” ismi verilen operasyonda çok sayıda eve baskın düzenledi. Düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alınırken, firari olan bir kişininde aranmasına devam ediliyor.

Edinilen bilgiye göre, uzun bir süredir teknik takip altında olan şüphelilere İstanbul ve Görele’de sabah saat 05.30 sıralarında eş zamanlı operasyon düzenlendi. İstanbul ve Görele’deki 9 ayrı adreste yapılan aramalarda çok miktarda Hint keneviri ve esrar maddesi ile Hint kenevir bitkisine ait tohumlar ele geçirildi. Gözaltına alınan 8 şüpheli sorgulanmak üzere Giresun Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel