Rize'ye Adli Tıp kuruluyor

Rize'de kurulması planlanan Adli Tıp Kurumu Rize Şubesi için Adalet Bakanlığı'ndan onay çıktı. Rize'de bir süredir kurulması için çalışmalar yürütülen ve projelendirilen Adli Tıp Kurumu Rize Şubesi için Adalet Bakanlığı'ndan onay çıktı. Çalışmaları başlad

Rize'ye Adli Tıp kuruluyor

Rize'de kurulması planlanan Adli Tıp Kurumu Rize Şubesi için Adalet Bakanlığı'ndan onay çıktı. 

Rize'de bir süredir kurulması için çalışmalar yürütülen ve projelendirilen Adli Tıp Kurumu Rize Şubesi için Adalet Bakanlığı'ndan onay çıktı. Çalışmaları başladığı günden bu yana takip eden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu güne kadar Rize’de meydana gelen ölümlü olaylarla ilgili olarak otopsi işlemleri için cesedin Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderilmesi hem maddi hem manevi yönden sıkıntılar yaşatıyordu. Konuyla ilgili olarak Adalet Bakanlığı ve Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Başkanlığı ile gerekli resmi yazışmalar gerçekleştirildi. Talebimize Bakanlık ve Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'nca onay verildi. Adli Tıp Şube Müdürlüğü hizmet binasının yapılması için gerekli çalışmaları başlattık" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler