93 litre sahte içki ele geçirildi

Samsun'da 93 litre sahte içki ele geçirildi.

93 litre sahte içki ele geçirildi

Samsun'da 2 kişinin sahte içkiden ölmesinin ardından polis ekiplerince 3 büfe ve 5 adrese düzenlenen operasyonda 93 litre sahte içki ile etil alkol ve alkol kitleri ele geçirildi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 2 kişinin sahte içkiden zehirlenerek ölmesi sonucu polis çok sayıda adrese operasyon düzenlendi. Samsun Valiliğinden yapılan açıklamada, "Vezirköprü ilçemizde meydana gelen zehirlenme olayı ile ilgili 2 şahıs hayatını kaybetmiştir. İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ve Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince kaçak alkol satışı ve imalatı yapılabileceği değerlendirilen 3 büfe ve 5 adreste yapılan aramalarda 93 litre el yapımı içki, 20 litre etil alkol, 14 adet alkol kiti, 1 adet tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, 2 adet şarjör, 49 adet fişek, 20 adet kurusıkı tabanca fişeği ele geçirilmiş ve 4 şahıs yakalanmıştır" denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler