Rizespor'da tek ihtimal var

 Ligdeki en kritik maçlarından birine çıkacak olan Rizespor’da galibiyetten başka bir sonuç düşünülmüyor. Teknik Direktör Mustafa Denizli, kazanacakları inancında. BAŞKA ÇAREMİZ YOKRizespor, Şanlıurfa maçına odaklandı. Yeşil-Mavililer rakibini devirerek S

Rizespor'da tek ihtimal var

 

Ligdeki en kritik maçlarından birine çıkacak olan Rizespor’da galibiyetten başka bir sonuç düşünülmüyor. Teknik Direktör Mustafa Denizli, kazanacakları inancında.
 
BAŞKA ÇAREMİZ YOK
Rizespor, Şanlıurfa maçına odaklandı. Yeşil-Mavililer rakibini devirerek Süper Lig yolunda önemli bir avantajı eline geçirmenin hesaplarını yapıyor. Rizespor’da galibiyetten başka bir şey düşünülmüyor. Teknik Direktör Mustafa Denizli, "Kazanmak için her şeyi yapacağız" şeklinde konuştu. Denizli, galibiyet dışında başka ihtimaller üzerinde durmadıklarını ifade etti.
 
MÜCADELECİ OYUN
Maça iyi hazırlandıklarını vurgulayan deneyimli teknik adam, "Futbolcularımız maçın bizim adımıza ne kadar önemli olduğunun farkındalar. Şanlıurfaspor karşısında daha çok mücadeleci kimliğimizi ön plana çıkararak 90 dakika sonunda amacımıza ulaşacağımıza inanıyorum. Bu konuda bir yanılgıya düşmeyeceğiz" diye konuştu.
 
İPLER ELİMİZDE
Ligdeki dengelerin değişmesine izin vermeyeceklerini belirten Denizli, "İlk iki için Erciyes ile birlikte ipleri elimizde tutuyoruz. Camiamızın yıllar süren Süper Lig özlemini gidermek için elimize büyük bir fırsat geçti. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek ve hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler