Çaykur Rizespor’da Fenerbahçe Mesaisi: Stjepan Tomas’tan Transfer ve Remy Açıklaması

Çaykur Rizespor, Süper Lig’in açılış haftasında karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına hız verdi. Teknik Direktör Stjepan Tomas, zorlu mücadele öncesi galibiyete odaklandıklarını ve transfer çalışmalarının sürdüğünü belirtti.
Çaykur Rizespor’da Fenerbahçe Mesaisi: Stjepan Tomas’tan Transfer ve Remy Açıklaması

Süper Lig 2020-2021 sezonu ilk haftasında sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Çaykur Rizespor, bu maçın hazırlıklarını Çaykur Didi Stadı’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. İdmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Stjepan Tomas, yeni sezona iddialı bir giriş yapmak istediklerini vurguladı.

"Fenerbahçe Karşısında Hedef 3 Puan"

Hazırlık sürecini verimli geçirdiklerini belirten Stjepan Tomas, ligin ilk haftasında Cuma günü oynayacakları Fenerbahçe maçına odaklandıklarını söyledi. Rakibin gücüne saygı duyduklarını ancak kendi kalitelerine de güvendiklerini ifade eden Tomas, "Fenerbahçe iyi bir takım ama biz de iyi hazırlandık. Trabzonspor ile oynadığımız hazırlık maçında iyi bir oyun sergiledik. Bazı basit hatalarımız olsa da genel durumdan memnunuz. İnşallah lige iyi başlarız; Fenerbahçe karşısında alınacak 3 puan bizim için çok güzel olacak" dedi.

Transferde Öncelik Stoper Hattı

Kadroyu güçlendirme çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Hırvat teknik adam, Sportif Direktör Yılmaz Bal’ın İstanbul’da temaslarını sürdürdüğünü dile getirdi. 3-4 oyuncuya resmi teklif yaptıklarını açıklayan Tomas, "En kısa sürede yeni oyuncuların katılmasını bekliyoruz. Şu an en acil ihtiyacımız stoper bölgesinde. Bu arayışımız sürüyor. Sonrasında ise duruma göre orta saha ve belki bir forvet takviyesi daha yapabiliriz" ifadelerini kullandı.

Loic Remy Kadroda Olacak

Yeşil-mavili ekibin büyük umutlarla renklerine bağladığı yıldız oyuncu Loic Remy’nin durumuna da değinen Tomas, Fransız golcünün Fenerbahçe maçında sahada olabileceğini müjdeledi. Tecrübeli çalıştırıcı, "Remy kadroda yer alacak ancak henüz ilk 11 başlayacak seviyede değil. Maçın gidişatına göre ikinci yarıda kendisinden faydalanabiliriz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.