Rize'nin yeni başkanından ilginç mesaj!

Rize'de  belediye Başkanı seçilen AK Partili Reşat Kasap, yardımcıları ile müdür ve amirlerinin de aralarında bulunduğu tüm belediye personelinin cep telefonlarına SMS gönderdi, istihdam taleplerinin kendisine yönlendirilmemesini istedi. 30 Mart tarihinde

Rize'nin yeni başkanından ilginç mesaj!
Rize'de  belediye Başkanı seçilen AK Partili Reşat Kasap, yardımcıları ile müdür ve amirlerinin de aralarında bulunduğu tüm belediye personelinin cep telefonlarına SMS gönderdi, istihdam taleplerinin kendisine yönlendirilmemesini istedi.
 
30 Mart tarihinde yapılan seçimlerde Rize'de yüzde 67.8 oy oranı ile Ak Parti'den Belediye Başkanı seçilen Reşat Kasap, mazbatasını alarak göreve başladı. Makamında  kutlamaları kabul eden Kasap, dün yardımcıları, kısım müdür ve amirleriyle tüm belediye personelinin cep telefonlarına kısa mesaj gönderdi. Mesajda, "Yeni dönemde yoğun taleplerle karşılaşıyoruz. Her birim amiri ve çalışanın, özellikle istihdam taleplerini amirine veya başkana (bana) yönlendirmemelerini önemle rica ederim" ifadeleri yer verildi.
 
'BELEDİYE İŞ KAPISI DEĞİLDİR'
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, seçim kampanyası döneminde kimseye özellikle istihdam sözü vermediğini belirterek şunları söyledi:
 
"Belediye iş kapısı değil, hizmet kapısıdır. Seçim döneminde birçok yerde iş talepleri oldu. Ancak bu yönde kimseye sözümüz olmadı. Seçimlerden sonra bu tür istek ve talepler gelmeye başladı. Belediye iş kapısı değildir. Biz de çalışanlarımızı uyararak, kimseye umut verilmemesi ve gelen taleplerin bize yönlendirilmemesini istedik. 100 bin insanımızın yaşadığı bir şehirde istihdam üretecek yerler açılmalı ve bizler de buna elimizden gelen desteği vermeliyiz. Biz hizmet üreteceğiz ve üreteceğimiz hizmetten tüm vatandaşlarımızın yararlanmasını sağlayacağız." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel