Rizelileri heyecan sardı!

Rizeli off-roadcular, Karadeniz Off-Road Birliğince düzenlenen Karadeniz Mahalli Off-Road Kupası'na hazırlanıyor.Rize Off Road Rescume Team Kurtarma Kulübü Başkanı Kadir Küçükaydın, yaptığı açıklamada, 5 ayak olarak düzenlenen yarışların 1. ayağının 24-25

Rizelileri heyecan sardı!

Rizeli off-roadcular, Karadeniz Off-Road Birliğince düzenlenen Karadeniz Mahalli Off-Road Kupası'na hazırlanıyor.

Rize Off Road Rescume Team Kurtarma Kulübü Başkanı Kadir Küçükaydın, yaptığı açıklamada, 5 ayak olarak düzenlenen yarışların 1. ayağının 24-25 Mayıs'ta Fatsa'da gerçekleştireceğini belirterek, yarışlara Rize Off Road Rescume Team Kurtarma Kulübünün 3, Ardeşen Off Road Kurtarma Kulübünün ise bir araçla katılacağını söyledi.

Yarışların diğer ayaklarının sırasıyla 7-8'da Haziran Vezirköprü, 30-31 Ağustos'ta Rize, 20-21 Eylül'de Karabük ve 8-9 Kasım'da Sinop'ta yapılacağını ifade eden Küçükaydın, yarışlarda Rize'yi en iyi şekilde temsil ederek başarılı sonuçlar almak istediklerini dile getirdi.

Küçükaydın, 01-02 Ağustos'ta Ardeşen'de Uluslararası Off-Road Oyunları düzenleneceğini de kaydederek, "Bu yarışlara Gürcistan, Ermenistan, İran ve Azerbeycan gibi ülkelerden yarışçılar katılacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel