Rizeliler kıyamadı..

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın memleketi Rize, Güneysu İlçesi’nde toprak kayması nedeniyle bir tarafı kullanılamaz hale gelen yolu genişleten yöre sakinleri, kesmeye kıyamadıkları 40 yıllık dışbudak ağacını yolun ortasında bıraktı.Ulucami Mahallesi Sırtlar me

Rizeliler kıyamadı..

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın memleketi Rize, Güneysu İlçesi’nde toprak kayması nedeniyle bir tarafı kullanılamaz hale gelen yolu genişleten yöre sakinleri, kesmeye kıyamadıkları 40 yıllık dışbudak ağacını yolun ortasında bıraktı.

Ulucami Mahallesi Sırtlar mevkiinde birkaç gün önce yolun bir bölümü toprak kayması sonucu kullanılamaz hale geldi. Yolu bir iş makinesi ile diğer tarafa doğru genişleten vatandaşlar, daha önce yol kenarında bulunan, ancak genişletme çalışması sonrasında yolun tam ortasında kalan yaklaşık 30 metre uzunluğundaki dışbudak ağacını kesmeye kıyamadı. 40 yıllık ağaç yolun ortasında bırakıldı.

Mahalle sakinlerinden Mithat Ak, yol ortasında kalan ağacın ilginç bir görüntü oluşturduğunu belirterek, "Kesmeye kıyamadık. Şimdilik bir engel de çıkartmadı. İleride sorun olursa o zaman keseriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel