Rizeli Vatandaş'ın köpeği gezide

Rize'de bir kişi, sıcak nedeniyle otomobile bindiremediği köpeği Cudi'yi, aracın üstüne koyarak trafiğe çıkınca ilginç bir görüntü ortaya çıktı.Köpeğin sahibi Hüseyin Akgün, gazetecilere yaptığı açıklamada, evde sıcaktan bunalınca ''Cudi'' adını verdiği k

Rizeli Vatandaş'ın köpeği gezide

Rize'de bir kişi, sıcak nedeniyle otomobile bindiremediği köpeği Cudi'yi, aracın üstüne koyarak trafiğe çıkınca ilginç bir görüntü ortaya çıktı.

Köpeğin sahibi Hüseyin Akgün, gazetecilere yaptığı açıklamada, evde sıcaktan bunalınca ''Cudi'' adını verdiği köpeğini de alarak otomobille gezmeye karar verdiğini belirtti.

Otomobilin içinin sıcak olması nedeniyle Cudi'nin araca binmediğini ifade eden Akgün, ''Biz de Cudi'yi aracın üzerine koyduk. Rize içerisinde yaklaşık 150 kilometre dolaştırdım. Biraz serinledi. Bu şekilde dolaşmak onun da hoşuna gidiyor'' dedi.

Cudi'nin otomobilin üzerinde durmakta zorlanmadığını kaydeden Akgün, ''Cudi bu şekilde dolaşmaya alışkın. Yaklaşık 100 kilometre hızla da gitsem aracın üzerinde durmayı başarıyor. Ava gittiğimizde de dik rampalarda araç üzerinde seyahat ediyor'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler