Rizeli vatandaş bunu da yaptı

 Çaykur'da mevsimlik işçi olarak çalışan Fuat Kitapçı, Büyükçiftlik Köyü'ndeki arazisinde bulunan gürgen ve kızılağaçların üzerine ev inşa etmeye karar verdi. İşe koyulan Kitapçı, zeminden 7 metre yüksekte, 32 metrekare genişliğinde, bir odası, tuvalet ve

Rizeli vatandaş bunu da yaptı

 

Çaykur'da mevsimlik işçi olarak çalışan Fuat Kitapçı, Büyükçiftlik Köyü'ndeki arazisinde bulunan gürgen ve kızılağaçların üzerine ev inşa etmeye karar verdi. İşe koyulan Kitapçı, zeminden 7 metre yüksekte, 32 metrekare genişliğinde, bir odası, tuvalet ve banyosu bulunan ev yaptı. Balkonu da bulunan eve ağaçların etrafından yükselen merdivenle çıkılıyor. Abone olarak eve elektrik hattı çektiren Kitapçı, kapıya da, 'İşi olmayan giremez' yazısı astı.

 

Çocukluğunda ağaçlara çıkmayı çok sevdiğini ve hayalinin ağaçta ev yapmak olduğunu anlatan Fuat Kitapçı, bunu gerçekleştirdiğini söyledi. Evi sağlam olması için çelik halatlarla ağaçlara bağladığını anlatan Kitapçı, "32 metrekarelik evde, mutfak, oturma odası, tuvalet ve banyo bulunuyor. Yaklaşık 8 bin liraya mal ettim. Kışın köydeki evimde kalıyorum. Yazı ağaçtaki evimde geçiriyorum. Evin manzarası oldukça keyif verici" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler