Rizeli teyze 8 gündür kayıp

Fındıklı sahilinde 8 gün önce deniz kenarında odun toplarken kaybolduğu belirtilen kadının bulunması için başlatılan çalışmalar sürüyor.Fındıklı Kaymakamı Sandıklı, yaptığı açıklamada,  8 gündür kaybolan 59 yaşındaki Mine Sağlam’ın (59) bulunması için ara

Rizeli teyze 8 gündür kayıp

Fındıklı sahilinde 8 gün önce deniz kenarında odun toplarken kaybolduğu belirtilen kadının bulunması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Fındıklı Kaymakamı Sandıklı, yaptığı açıklamada,  8 gündür kaybolan 59 yaşındaki Mine Sağlam’ın (59) bulunması için arama kurtarma çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi.

Çalışmaların sadece Fındıklı’yla kısıtlı kalmadığını vurgulayan Karaman, "Rize’nin diğer ilçeleri ve Artvin'in Arhavi ve Hopa ilçelerinde de devam ediyor. Gerek yağmur gerekse denizdeki dalgalar, aramamızı kısıtladı. Özellikle dalgalar kıyı şeridine yaklaşmamıza izin vermedi” diye konuştu.

Karaman, balıkçıların konu hakkında bilgilendirildiğini dile getirerek, "Vatandaşlar da bu konuda oldukça duyarlı. Kıyı taraması şeklinde yapılan aramalara katılıyorlar. Rize ilçeleri ve Sarp’a kadar olan kıyı şeridindeki ilgili kurumlar haberdar edildi. Kıyı şeridinde kolluk kuvvetleri, arama kurtarma ekipleri ve vatandaşın desteğiyle bir tarama yapıldı. Denizden ise Sahil Güvenlik ekipleri gerekli aramayı yapıyor" ifadesini kullandı.

Karaman, Sağlam’ın bulunması için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel