Rizeli judocular Giresun'da madalyaları topladı

Merhum Judo Antrenörü Muzaffer Himmetoğlu anısına düzenlenen İllerarası Judo Turnuvası Giresun'da yapıldı.Turnuvaya Artvin, Rize, Trabzon, Ordu, Samsun, Çorum, Bayburt, Sinop, Zonguldak, Düzce, Tokat, Amasya, Sivas, Ankara, Bartın, Karabük ve İstanbul olm

Rizeli judocular Giresun'da madalyaları topladı

Merhum Judo Antrenörü Muzaffer Himmetoğlu anısına düzenlenen İllerarası Judo Turnuvası Giresun'da yapıldı.

Turnuvaya Artvin, Rize, Trabzon, Ordu, Samsun, Çorum, Bayburt, Sinop, Zonguldak, Düzce, Tokat, Amasya, Sivas, Ankara, Bartın, Karabük ve İstanbul olmak üzere 17 ilden 235 sporcu katıldı.

Merhum Judo Antrenörü Muzaffer Himmetoğlu anısına düzenlenen Judo Turnuvası'na 17 sporcu ve 2 antrenörle katılan Rizeli judocular yapılan müsabakalar sonunda 6 altın, 5 gümüş madalya alarak minikler kategorisinde takım halinde 1. oldu. Ayrıcı Turnuvanın ikinci gününde yıldızlar kategorisinde yarışan Rizeli Judocular 2 gümüş 3 bronz madalya daha alarak toplamda 16 madalya ile Rize'ye dönüş yaptılar.
Judo antrenörü ve kafile sorumlusu Akif Kalça yaptığı açıklamada "Sporun ve sporcularımızın her daim yanında olan Sayın Valimiz Nurullah Çakır’a şükranlarımızı sunarken, İl Müdürlüğümüzün imkanlarını kullanmamıza fırsat verip her koşulda bizlere destek olan İl Müdürümüz Mustafa Çelik’e teşekkürlerimizi sunuyorum. Judo sporunda her geçen gün başarılarımıza bir yenisini ekliyoruz. Bu başarıları göz önünde bulundurarak Rizeli gençlerimizi Judo sporunu yapmaya davet ediyorum” diye konuştu.

basliksiz-1.20140217144241.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler