Rizeli işçiler Çanakkale yolunda!

İzcilik Federasyonu Başkanlığı’nın 2015 yılı faaliyet programında yer alan Çanakkale Milli Bilinç Kampı 81 ilden gelen izcilerin katılımlarıyla 22-25 Nisan 2015 tarihlerinde Çanakkale ilinde gerçekleşecek.Gerçekleşecek olan Milli Bilinç Kampı’na Gençlik H

Rizeli işçiler Çanakkale yolunda!

İzcilik Federasyonu Başkanlığı’nın 2015 yılı faaliyet programında yer alan Çanakkale Milli Bilinç Kampı 81 ilden gelen izcilerin katılımlarıyla 22-25 Nisan 2015 tarihlerinde Çanakkale ilinde gerçekleşecek.

Gerçekleşecek olan Milli Bilinç Kampı’na Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü katkılarıyla 28 izci ile katılacak olan Rize’li izcileri Çanakkale'ye Vali Yardımcısı Turan Yılmaz ve Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik uğurladılar. Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik yaptığı açıklamasında “Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıl kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilen Kamp için yola çıkacak olan izcilerimiz anlamlı bir yerde konaklayıp kampa girecekler. İzcilik sporu tarihte önemli bir yere sahip. Bu sporu gençlerimize en iyi şekilde aktararak izcilik adına bilinçlendirilmeleri gerektiğini düşünüyorum. Bu güzel organizasyonun en güzel şekilde geçmesini temenni ederek iyi yolculuklar diliyorum” şeklinde konuştu.

İzciler sohbetin ardından Çanakkale’ye gitmek için yola çıktılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel