Rizeli hırsız Trabzon'da yakalandı

  Başka bir ilden Rize'ye gelerek birden fazla hırsızlık olayına karıştığı iddiasıyla aranan 30 yaşındaki F.E.'nin, hırsızlık olaylarında meyve bıçağı kullandığı iz bırakmamak için eldiven taktığı tespit edildi. Hakkında 3 ayrı suçtan arama kararı olan F.

Rizeli hırsız Trabzon'da yakalandı

 

 
Başka bir ilden Rize'ye gelerek birden fazla hırsızlık olayına karıştığı iddiasıyla aranan 30 yaşındaki F.E.'nin, hırsızlık olaylarında meyve bıçağı kullandığı iz bırakmamak için eldiven taktığı tespit edildi.
 
Hakkında 3 ayrı suçtan arama kararı olan F.E., bir otobüsle Rize'den Samsun'a gitmek üzere yola çıktıktan sonra Trabzon'un Akyazı beldesi sahil yolunda Trabzon İl Merkez Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındı. F.E. ifadesinde hırsızlık yapmak için gittiği evlerin kapılarını meyve bıçağı yardımıyla açtığını, delil bırakmamak için eldiven kullandığını söyledi.
 
F.E.'nin girdiği evlerde, hırsızlık sonrasında dağıttığı yerleri düzelterek çıktığı belirlendi. F.E. adliyeye sevk edildi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel