Rizeli Er ranzadan düşerek öldü

Ağrı'nın Patnos ilçesindeki 34. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'nda vatani görevini yapan Osman Kulaber (20) adlı asker, geçirdiği bir rahatsızlık sonucu istirahat ettiği ranzadan düşerek hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, sabah sporunda rahatsızla

Rizeli Er ranzadan düşerek öldü

Ağrı'nın Patnos ilçesindeki 34. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'nda vatani görevini yapan Osman Kulaber (20) adlı asker, geçirdiği bir rahatsızlık sonucu istirahat ettiği ranzadan düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, sabah sporunda rahatsızlanıp istirahat için koğuşuna geçen er Kulaber, yattığı üst ranzadan aşağıya düşerek yaralandı. Tugay revirine kaldırılan Kulaber, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Patnos Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Kulaber'in cenazesinin, askeri savcılığın yapacağı otopsiden sonra Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği bildirildi. Sadece alnında yara izi olduğu öğrenilen erin geçirdiği rahatsızlıktan dolayı mı, ranzadan düştüğü için mi hayatını kaybettiği öğrenilemezken, Rize'nin Ardeşen nüfusuna kayıtlı olan Kulaber'in ölümü ile ilgili olarak Patnos Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel