Rizeli çift yaylada kayboldu

Otomobilleriyle Rize’den Kayseri’ye giden karı koca, kestirme yola girince Gümüşhane yaylalarında mahsur kaldı.Alınan bilgiye göre, Rize'den Kayseri'ye giden Yusuf ve eşi Fatma Topal çifti, otomobilleriyle "kestirme olsun" diye Gümüşhane’nin Yağmurdere Va

Rizeli çift yaylada kayboldu

Otomobilleriyle Rize’den Kayseri’ye giden karı koca, kestirme yola girince Gümüşhane yaylalarında mahsur kaldı.

Alınan bilgiye göre, Rize'den Kayseri'ye giden Yusuf ve eşi Fatma Topal çifti, otomobilleriyle "kestirme olsun" diye Gümüşhane’nin Yağmurdere Vadisi'ne girdi. Yaylaları, sisi ve soğuğuyla meşhur bölgede henüz otomobilleri, çamura batınca telefonla yetkililerden yardım istedi.

Yaklaşık 4 saat boyunca çamura saplı kalan araçlarının içinde bekleyen Topal çiftinin, 112 Acil Servis’ten yardım talebine karşılık bölgeye giden Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Jandarma ve 112 Acil Servisten oluşan ekip dün akşam saat 22.00 sıralarında aramaya başladıkları Topal çiftini yaklaşık 4 saat sonra Şephane köyü ile Çakırgöl arasında bulunan ve Çorak köyüne bağlı Küçükyurt Yaylası'nda buldu.

Mahsur kaldıkları yer hakkında hem havanın karanlık olması hem de bölgeyi bilmemeleri nedeniyle sağlıklı bilgi veremeyen Topal çiftine 4 saatlik arama sonucunda ulaşan ekipler, otomobillerini çamurdan çıkardıktan sonra Gümüşhane'ye getirdi.

Burada bir süre dinlenen ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen Topal çifti, daha sonra Kayseri'ye hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler