Rizeli Bekaroğlu kontenjan istedi

Adıyaman, Malatya, Mersin, Zonguldak, Kahramanmaraş, Muğla, Kayberi, Adana ve Tekirdağ'da önseçimi gerçekleştiren CHP, pazar günü ise aralarında İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerin de bulunacağı 45 bölgede daha hakim denetiminde önseçim yapacak.K

Rizeli Bekaroğlu kontenjan istedi

Adıyaman, Malatya, Mersin, Zonguldak, Kahramanmaraş, Muğla, Kayberi, Adana ve Tekirdağ'da önseçimi gerçekleştiren CHP, pazar günü ise aralarında İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerin de bulunacağı 45 bölgede daha hakim denetiminde önseçim yapacak.

KILIÇDAROĞLU İZMİR'DEN ADAY

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun talebi doğrultusunda İstanbul, İzmir ve Ankara'da ilk sıraları kadınlara bırakan CHP'nin diğer sıra adaylarını ise örgüt belirleyecek. Kılıçdaroğlu, İzmir'de önseçime girerek adaylığını garanti altına aldı.

BEKAROĞLU YİNE KONTENJAN DEDİ

Daha önce CHP'ye üye olur olmaz Parti Meclisi'ne kadın kontenjanından direkt olarak giren Bekaroğlu, seçimlere de önseçim olmadan, kontenjandan girecek.

 Mehmet Bekaroğlu kontenjandan aday olmak için İstanbul birinci bölgede başvuru yapmıştı. CHP, Bekaroğlu'nun başvurusunu kabul etti.

İKİNCİ BÖLGEDE YARIŞ KIZIŞTI

Mustafa Sarıgül'ün ise aday olduğu ikinci bölgede, Melda Onur, Mehmet Sevigen, Genel Başkan Yardımcısı Ercan Karakaş ile Ergenekon ve Balyoz davalarında yargılanan Albay Dursun Çiçek de adaylık başvurusu yapanlar arasında yer aldı. 3. bölgede ise Cumhurbaşkanı'na ağza alınmayacak küfürler eden Feyzi İşbaşaran'ın olması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler