Rizeli alkol gözlüğü takarsa

 Rize Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü tarafından eğitim amaçlı olarak vatandaşlara alkol gözlüğü denettirilerek, alkollü araç kullanımının tehlikesine dikkat çekildi. Gözlüğün denenmesi sırasında ilginç görüntüler oluştu. Polis memurları gözlüğü t

Rizeli alkol gözlüğü takarsa

 

Rize Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü tarafından eğitim amaçlı olarak vatandaşlara alkol gözlüğü denettirilerek, alkollü araç kullanımının tehlikesine dikkat çekildi. Gözlüğün denenmesi sırasında ilginç görüntüler oluştu. Polis memurları gözlüğü takan vatandaşlardan düz bir çizgi üzerinde yürümeleri istendi. Gözlüğü takan vatandaşlar çizgide yürümek bir yana ayakta durmakta güçlük çekti. Gözlüğü takında kendini alkollü sanıp sarhoş gibi davrananlarda oldu.
 
Gözlüğü deneyen vatandaşlar, alkolün neden olduğu denge kaybının çok kötü bir his olduğunu belirterek sürücülerden alkollü araç kullanmamalarını istediler.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler