Rize'den fıkra gibi bir olay daha!

Rize Güneysu İlçesi Asmalı Irmak köyünde evlerin tamamı kaya taşları ile yapılırken bir vatandaş yaptığı tek katlı evinde balkon için kapı bırakırken balkon yapmayı unuttu.Köyde evlerin büyük bir bölümü kaya taşları ile yapılırken köyde sağır ve dilsiz ka

Rize'den fıkra gibi bir olay daha!

Rize Güneysu İlçesi Asmalı Irmak köyünde evlerin tamamı kaya taşları ile yapılırken bir vatandaş yaptığı tek katlı evinde balkon için kapı bırakırken balkon yapmayı unuttu.

Köyde evlerin büyük bir bölümü kaya taşları ile yapılırken köyde sağır ve dilsiz kardeşlerin kaya taşlarına şekil vermesi ile köyde binaların yapıldığı belirtildi.

Köy içinde dik bir arazide ev yapan vatandaş giriş kısmının dışında balkon kapısı yapmasına rağmen balkon yapmayı unuttu. Ev sahibi ise balkonu ileri bir tarihte yapacaklarını bu nedenle balkon kapısı yaptıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel